OVER MIJ

Mijn naam is Marjan, ik ben getrouwd en moeder van twee volwassen dochters. Familie en vrienden omschrijven mij als warm, betrokken, gastvrij, zorgzaam, levensgenieter, trouw en authentiek. 
Van jongs af aan ben ik op zoek naar waarheid en echtheid, diepgang, verbinding.
Graag dichtbij mensen, in contact. Benieuwd naar iemands verhaal. Naar wat iemand beweegt, ontroert, vreugde geeft. In mijn verlangen om te helpen en mijn gerichtheid op de ander ben ik vaak voorbij gegaan aan mijn eigen grenzen. Ik nam niet de tijd om te ervaren hoe het was bij mij. De laatste jaren ben ik me hier bewust van geworden en durf het nu steeds meer aan om hierbij stil te staan, te kijken naar mijn eigen kwetsbaarheid. 

Naast het werken met cliĆ«nten in mijn eigen praktijk werk ik tevens als begeleider bij  Rejoice https://www.rejoicedrunen.nl  met jongeren die om heel uiteenlopende redenen (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen. Ze hebben hier een plek waar ze kunnen herstellen, tot rust komen en krijgen hulp die hen in staat stelt om weer vertrouwen te krijgen in zichzelf zodat ze op termijn zelfstandig kunnen wonen.